Коронавірус. Нововолинськ: оперативна інформація. 21 травня

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено один випадок коронавірусної хвороби. Двоє людей одужали.

Станом на 10.00 год. 21 травня у Нововолинську зареєстровано 67 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять вісім людей одужали. П’ять випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 18 громадян, хворих на коронавірус, з них  7 – жителі  міста, 11 – іногородні :  м. Володимир-Волинський –  3,  Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 3, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1.  Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 16 пацієнтів :  жителів  міста та 10 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 15 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступило 2 хворих з підозрою на коронавірус, з них 1 пацієнт з Володимир-Волинського району.

Всього з підозрою лікується в інфекційному відділенні  8  хворих, з них  5– жителі міста, 3– іногородні ( Волинський  р-н –2, Іваничівський р-н-1).

За увесь період  взято 662 забори матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу –9. Усього зроблено 171 швидкий тест.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення.