Звільнено з посади т.в.о. директора Нововолинської ЦМЛ Андрія Сторонського – рішення виконкому

3-го березня виконавчий комітет прийняв рішення про звільнення т.в.о. директора КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» Андрія Сторонського.

За результатами депутатського розслідування, з урахуванням напрацювань та висновків тимчасової робочої групи, виявлені причини для такого рішення.

Т.в.о.директора Андрій Сторонський порушив трудові обов’язки, що в результаті призвело до завдання матеріальних збитків комунальному підприємству охорони здоров’я в сумі 273 341, 56 грн у виді неотриманих доходів за гарантійним забезпеченням договору підряду.

Нефункціонування приймального відділення, яке було офіційно відкритим. У результаті стався прикрий інцидент. У відділення привезли хворого, який, на жаль, помер, не дочекавшись лікаря.

Андрій Сторонський був призначений всупереч чинному законодавству. Замість рішення виконкому, його призначили на посаду розпорядженням міського голови.

Міський голова Борис Карпус у відеозвернення наголосив, що Нововолинська лікарня – опорний медичний заклад! Він має розвиватися: постійно і динамічно!

На сьогодні є багато нарікань від жителів. Система управління – розбалансована! Лікарню має очолити професіонал, який працюватиме над розвитком закладу, – зазначив мер міста.

Завтра виконавчий комітет збереться знову і призначить тимчасово виконуючого обов’язки до завершення конкурсу.